"Я скажу один раз і, мабуть, останній. Навіть футболісти, які пороз’їжджались, бо їм дозволили заявлятись – це не той час, коли потрібно їхати і продовжувати грати. Це моя особиста позиція.

Всі вони дуже гарно фізично підготовлені, можна за два тижні підготуватись дуже добре, повір мені. Якщо ти дійсно любиш свою неньку Україну, то підеш і будеш її захищати. Це моя позиція. Може я правий, а може ні.

Чому вони повинні знаходитись там і тренуватись? А інші сидять тут. Як це? Якщо ми щось робимо, то робимо це для всіх. Я завжди казав, що всі повинні бути в однаковій ситуації, а не так, що одні поїхали, а інші залишились.

Скільки я читаю про тих, хто пішов до тероборони. Мій син теж в теробороні. У мого молодшого сина проблеми з лівою рукою від народження, але він теж в теробороні, автомат може розібрати і зібрати, допомагає, волонтерить.

Я не розумію ці слова: "Я роблю те, що краще роблю, а на передовій ті, хто краще це вміють". Зараз не той час, щоб це говорити.

Те ж саме, що і я. Я ж не кажу, що я попереду потяга. Я виконую роботу, якою допомагаю нашим хлопцям робити іншу дуже гарну справу", – сказав Вернидуб в інтерв’ю pressing.

Нагадаємо, Юрій Вернидуб покинув тираспольський Шериф майже одразу після початку повномасштабного російського вторгнення та вступив до лав ЗСУ. Вернидуб служить в артилерійських військах.