"У мене є фото мого друга. П’ять днів він переховувався в укритті, а потім спробував втекти. Він сів у машину разом із братом та дівчиною.

На першому блокпосту російські військові зупинили автомобіль і вбили двох чоловіків. Навіть тіла для поховання не повернули. Дівчину тримали три години, потім відпустили. Вона втекла з криками.

З моєю сім'єю, на щастя, все добре. Але невизначеність убиває. Ми не знаємо, скільки триватиме ця шалена війна. Херсон окуповано, за 15 км від нашого будинку падали бомби. Наразі немає жодної можливості перевезти сім'ю до Італії – надто небезпечно. Росіяни стріляють по автомобілях, їх не цікавить, чи це цивільні, жінки, діти.

Щоб виїхати з Херсона, потрібно пройти три блокпости. А ще мої батьки не хочуть їхати. І так думаю багато українців. Якщо їдеш зі свого будинку, то розумієш, що коли повернешся, вже не буде нічого – росіяни заберуть все. Вибір простий – залишитись, захищати не лише свій будинок, а й своє життя. У мого батька є рушниця. Він сподівається, що не доведеться її використовувати, але готовий захищатися", – цитує Коваленка Fantacalcio.it.

Нагадаємо, що 24 лютого російські війська перетнули кордон України та розпочали повномасштабну війну. Рашисти воюють підло, вчиняють звірства та вбивають мирне населення. Наші захисники дають гідну відсіч ворогу та боронять Україну від окупантів.