"Після багатьох пауз та складного періоду для чемпіона, здається, що реванш Олександр Усик – Ентоні Джошуа нарешті відбудеться. Усик і до цього був одним з улюблених бійців, а перед реваншем він заслуговує на величезну повагу.

Пам’ятаючи все те, через що проходить він і його країна Україна, це абсолютно неймовірно і по-справжньому надихає. Ми всі знаємо, що Джошуа буде готовим до реваншу. Його поставили на місце на власному полі, коли минулого року він втратив три чемпіонські титули. Безперечно, йому є що доводити.

Він також вніс зміни до команди, і тепер Анхель Фернандес керує тренувальним табором. Багато хто спостерігатиме за тим, що він там робить. Джошуа буде більш рішучим, ніж будь-коли, щоб повернути титули. У цьому плані я вважаю, що для Усика це вже величезний бій. Якщо врахувати, після чого він повертається і через що проходить його країна, потрібно зняти перед ним капелюх", – написав Хаттон у Metro.

Нагадаємо, Олександр Усик пішов з лав тероборони заради підготовки до бою проти Ентоні Джошуа. У вересні 2021-го українець здолав британця за одноголосим рішенням суддів та став чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO.