Акторка Сідні Свіні готується до своєї нової ролі. Зірка, яка відома зйомками в "Ейфорії" та "Люблю тебе ненавидіти" змінила образ, щоб зіграти відому боксерку. Акторка засвітила бекстейдж зі зйомок фільму про найуспішнішу боксерку Америки у 1990-х роках — Крісті Мартін.

Зазвичай, Сідні Суіні з'являлася на екранах в образі спокусливої білявки, та цього разу красуня мала абсолютно інакший вигляд. Сідні набрала масу тіла, накачала руки та одягла перуку кучерявої шатенки.

Крісті Мартін, про яку і знімають повнометражку, — колишня чемпіонка світу за версією WBC у напівсередній вазі. Вона виступала в андеркарті бою Майка Тайсона і стала першою жінкою-боксером, яка з'явилася на обкладинці журналу Sports Illustrated. Прозвана "Дочкою шахтаря", вона зробила надзвичайно успішну кар'єру, провівши 35 непереможних боїв, перш ніж розпочала боротьбу з наркотичною залежністю та пережила жахливе домашнє насильство.

Зараз, у свої 56 років, вона одружена з колишньою суперницею по боксу Лізою Голуайн. Це сталося після того, як Мартін розлучилася зі своїм божевільним чоловіком Джимом Мартіном. Одного разу він навіть намагався її вбити. Жахливий інцидент 14-річної давнини, без сумніву, відіграватиме важливу роль у фільмі з 27-річною Суїні в головній ролі.