"Я не хочу розкривати багато секретів, але я вважаю, що Ф'юрі потрібно вийти в ринг у його природній вазі. Я не дієтолог, як ви можете побачити. Я думаю, його природна вага становить 124 кг. Я бачив його минулого тижня, і він був монстром. Він був величезним. Жодного жиру, він просто величезний. Я думаю, ось таким він і має бути.

Я думаю, що в останньому бою він виглядав дуже струнким. І як я казав, ми думали, що він виграє. Якщо він покращиться на 20%, то він легко виграє бій, не так? А якщо він покращиться на 30%, він виграє бій переконливо. До того ж у нього не було спарингів. Він провів дуже мало спарингів через проблеми з оком.

Я нещодавно бачив фотографію Усика, і він виглядає дуже дрібним. Схоже, він дуже швидко набере і вийде в ринг у вазі 102-114 кг. Скільки він там був минулого разу? Так що цього разу, я думаю, Тайсон повинен бути більшим, сильнішим, у кращій формі, в якій він і буде, і я також думаю, що розмір має значення. Минулого разу він не був таким великим", – сказав Браун у коментарі для iFL TV.