"Зараз менталітет Тайсона Ф'юрі – нокаутувати Усика у реванші. Це його план. Його влаштує тільки перемога нокаутом. На нас чекає захопливий бій. Тайсон вірить, що знає, що йому робити.

Після бою я зайшов до їхніх роздягалень, і Усик був виснажений. Було видно, що він брав участь у важкому бою, а Ф'юрі був у кращій формі, тому що він відновився після дев’ятого раунду під час бою та виграв останній.

Це був щільний бій, роздільне рішення суддів. Багато людей мали різні погляди на те, хто переміг. Тож буде цікаво побачити, хто навчився найбільше. У Тайсона чудовий боксерський мозок – чи зможе він реалізувати це? Він брав участь у важких боях, і те саме з Усиком. Я щиро вірю, що Ф'юрі вийде переможцем.

Всі не можуть дочекатися другого бою. Я точно не можу. Перший бій, мабуть, був одним із найкращих боїв у важкій вазі 21 століття. Якщо він буде наполовину таким хорошим, ми будемо задоволені", – сказав Воррен Sky Sports.

Нагадаємо, що у ніч на 19 травня Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів. Реванш боксерів запланований на 21 грудня в Ер-Ріяді. Поєдинок з "Циганським королем" відбудеться за пояси WBC, WBA та WBO.