"Я вийду на ринг, щоб нокаутувати Усика, тому що не думаю, що отримаю перемогу рішенням суддів, незалежно від того, що я робитиму. Тож я мушу забрати долю бою з рук суддів, як я зробив того разу в Америці проти Вайлдера. Я вважаю, що мушу нокаутувати Усика. Вірю, що я повинен зробити це, щоб гарантувати перемогу в будь-якому випадку.

Я шукав 20 років боксера, який зможе мені дати гідний бій і зараз ми знайшли Усика. Я готовий до бою, не можу дочекатися. Вперше за багато років я беру участь як претендент, а не чемпіон. Вважаю, що я завжди кращий як претендент, тому що у мене є мета досягти чогось знову. Вогонь палає переді мною.

Вважаю, що коли я переможу Усика, то точно проведу з ним третій бій, це 100%. Я вірю, що це буде історична трилогія, як Джек Демпсі проти Джина Танні", – заявив Ф'юрі в інтерв'ю Undisputed.

Нагадаємо, у ніч на 19 травня Олександр Усик завдав "Циганському королю" дебютної поразки в кар'єрі та став першим у XXI столітті абсолютним чемпіоном світу в королівському дивізіоні. Реванш українця з Ф'юрі відбудеться 21 грудня цього року в Саудівській Аравії.