"Боксер-чемпіон Олександр Усик позиціонує себе віруючою людиною. До віруючих лукавий тим більше небайдужий, а особливо до заможних, то ж мене не дивує, що він трохи випробував боксера в аеропорту у Кракові. Як випробовує усіх нас, і з цим треба боротися завжди. Олександр "забув" християнський принцип: не погордуй. Коли Ісус мив ноги учням – саме про це, щоб не загордитися.

Інцидент з Олександром Усиком в аеропорту Кракова не був затриманням, наручники наділи превентивно, через надмірну жестикуляцію боксера і зняли одразу після того, як він зайшов до службового приміщення, – стверджує прессекретар командувача Карпатського прикордонного загону Польщі Яцек Міхаловський. Усик з тренером Сергієм Лапіним летіли в Салоніки, перевізник зняв їх з рейсу через "непридатний стан для польоту" і вони не хотіли залишати Гейт на вимогу служби безпеки аеропорту. Як пояснив чемпіон світу вони були виснажені після майже 14-годинної поїздки з Києва. Однак, через мовний бар'єр і категоричну позицію боксера їх було затримано.

Маю також особисте спостереження, що багатих диявол спокушає частіше. Тому що гроші "возвеличують" їх над пересічними людьми. Деякі кажуть відвертіше – псують їхнього власника. Кожний дорослий може пригадати приклади, щоб засвідчити мої слова. Усик, до слова, найбагатший спортсмен України. Дивіться інфографіку. Але, звісно, йому респект, бо він легально заробив свої статки", – написав Свірін у своєму Facebook.