– Чи ви відчуваєте, що Тайсон також багато про вас знає, бо ви провели з ним час у ринзі?

– Мені без різниці, що він побачив у бою про мене. Головне – що я побачив у бою про нього. Тренер, вся моя команда вже передивилася бій у записі. Я маю свої корективи моєї роботи, тренер має свої. З цього ми зробимо щось нове.

– Чи це був близький до ідеалу бій? Чи цей поєдинок пройшов так, як ти прогнозував, уявляв у своїй голові? Чи після перегляду ви подумали: "О, я зробив кілька помилок"?

– Так. Все, що ми планували – ми це зробили. Це залежало тільки від того, як поводитиме себе опонент. Він поводить себе вільно настільки, наскільки ми йому дозволяємо. Мій опонент поводить себе так, як дозволяю йому я.

Ми зробили все те, що я тренував, до чого ми готувалися. Але ми зробили трохи більше роботи, ніж планували. Наш табір був не 3-4 місяці, як зазвичай, а 9. Була дата – бій перенесли, нова дата – Тайсон травмувався. Все це переносилося. Якщо чесно, мені стало нудно у тому таборі, ми змінювали деяку роботу. Але ми зробили все те, що планували. Дякувати Богу, є перемога, – сказав Усик в інтерв'ю для Kanał Sportowy.

Нагадаємо, що у ніч на 19 травня Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів. Реванш боксерів запланований на 21 грудня в Ер-Ріяді.

На кону цього бою не буде звання "абсолюта", адже нещодавно українець відмовився від титулу IBF, подарувавши його Даніелю Дюбуа. Поєдинок з "Циганським королем" відбудеться за пояси WBC, WBA та WBO.