"Звичайно, Фʼюрі може перемогти Усика в реванші. Він великий хлопець, сильний, з великим розмахом рук. Але Фʼюрі сповільнюється, він пройшов свій пік. Усик старший за Фʼюрі, але різниця не у віці автомобіля, а у його пробігу.

Усик провів багато боїв у любителях, але він не був у нокауті, не був у нокдауні, він не пропускає удари. Дюбуа завдав йому удару нижче пояса або щось подібне, але його не знищували в рингу, у нього не було поєдинків життя і смерті, які були у Тайсона з Деонтеєм Вайлдером. Тайсон отримав нічию і дві перемоги з Вайлдером, але це були важкі бої.

Артуру Бетербієву скоро 40, але він живе здоровим життям, він мусульманин і сімʼянин, не пʼє, постійно тренується. Його можна порівняти з Усиком. Те, як ти живеш між поєдинками, вплине на те, як ти виступиш у поєдинку.

Ви бачили відео, як Тайсон Фʼюрі впав біля бару. Робити таке між поєдинками у 36-37 років – це уповільнює тебе ще більше, руйнує твоє тіло і твій розум.

Усик – український воїн. Фʼюрі важко буде побити такого бійця. Усик здатний адаптуватися, змінювати тактики. Піковий Тайсон Фʼюрі, який був у першому бою з Вайлдером, міг би побити Олександра Усика, хоч це й важко", – сказав Фроч IFL TV.