– Він неймовірний опонент. Бій був дуже нелегким, але ми бачимо тільки поєдинок, ми не бачимо всього айсбергу підготовки, 9 місяців. Пропустив всі свята, всі дні народження дітей, народження Марійки пропустив, був у таборі, тренувався. Перемога є, і слава Богу. Те, як було важко, це вже в минулому, те, як зараз – це є сьогодні та зараз, те, що буде – те буде. Це неймовірно.

Я не порівнюю Тайсона з іншими суперниками, вони всі різні, з особистим підходом. Те, що Ф’юрі поводить себе як він поводить, і люди здебільшого думають: "Ну, трошки нахаба, трошки такий дурень". Але він так робить, щоб люди так вважали. І люди так думають. Я так не думаю. Я знаю, що в нього все нормально з фізичними кондиціями, з силою, яку психологічну роботу він робить, спрямовану на свого опонента. Це дуже розумний надважковаговик.

– Наскільки той факт, що бій вже не за звання абсолютного чемпіона, є чесним щодо Ф’юрі?

– Справа не в тому, чесно це чи не чесно. Тут все професійно. Ми могли б боротися і залишити цей пояс, але мені треба було б його все одно захистити чи з Дюбуа, чи з Ентоні Джошуа, чи хто там наступний. Не можна казати, що це не чесно. Ми не граємо в гру "чесно чи не чесно", ми граємо так, як повинно бути. Ми залишили пояс, тому що у нас є матч-реванш, щоб не захищати його, – сказав Усик Video NV.

Нагадаємо, що у ніч на 19 травня Усик переміг Тайсона Ф'юрі роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні. Реванш українського короля хевівейту з "Циганським королем" запланований на 21 грудня цього року в Саудівській Аравії.