"Вранці, 24 лютого… Саме тоді у нашому місті почалися сильні вибухи, яким не було ні кінця ні краю. Нас оповив страх. Ще страшніше, коли ти розумієш, що твоє життя може обірватися будь-якої миті, а ти нічого не можеш вдіяти, окрім як сподіватися на Бога... Наш будинок розгромили окупанти, але, дякуючи Богові, ми залишилися живі!

Не буду приховувати, багато країн та національних боксерських федерацій запрошують мене до себе. Надходять запрошення від США, Німеччини, Польщі, Канади, Туреччини, але ми залишаємось в Україні.

Я плету маскувальні сітки для захисників України. Ця справа мені до душі. Крім того, я вчуся розбирати та збирати автомат. Мене переповнює бажання допомогти нашим захисникам якомога скоріше вигнати ворога з нашої землі.

Щодо боксу, то я продовжую тренуватися, готуюсь до наступних викликів. А ще хочу повернутися до звичного тренувального процесу, спарингувати… Мене переповнює бажання представляти нашу країну на міжнародному рівні", – цитує Кіру ФБУ.

За своїх неповних 14 років Кіра Макогоненко встигла стати чемпіонкою Європи з боксу, заробила понад 150 тисяч підписників у Instagram та стала обличчям бренду Nike.