"Завжди мрією було звання абсолюта – це й повинно бути мрією. Ми були такими близькими до цього протягом довгого часу, але нічого не склалося. І зараз ми знову дуже близькі до цього, це радує.

Але прямо зараз найбільший пріоритет – 21 вересня. Ось на цьому фокус. Але якщо Усик переможе Фʼюрі – наша увага буде до Олександра як до поєдинку за абсолюта.

Чесно скажу, нормальні люди на місці Джошуа не битимуться з Усиком. Ми мали всі пояси, карт-бланш, найбільша зірка у боксі, але Джошуа в такій позиції сказав: "Усик – обовʼязковий претендент, битимуся з ним". Люди казали мені: "Ми б не прийняли цей поєдинок на вашому місці. Хто такий Усик?". А я скажу вам: він обовʼязковий претендент, ми маємо зобовʼязання зустрітися з ним.

І Ентоні бився з Усиком, програв двічі. У першому бою це була впевнена перемога Олександра, другий вже був близьким з чудовим фінішем від Усика. Ми справимося з ним наступного разу, але це поки не має сенсу без 21 вересня.

Днями минуло 6 років з моменту знайомства з Красюком. Ми тоді в Парижі на серветці підписали угоду про співпромоутерство Усика, яке тривало 4-5 поєдинків. Чудовий час, чудові люди, чудовий боксер. Я був би радий знову побачити, як Джошуа розділить ринг з Усиком", – сказав Хірн The Stomping Ground.