"Бій був дуже близьким. Я думаю, Тайсон програв його прямо там, у 8-му та 9-му раундах. Усик тоді мав великі моменти. І якби не ці моменти, можна легко побачити перемогу Ф’юрі рішенням суддів.

Тепер назад у тренувальний табір. Я маю на увазі, важливо з'ясувати, що сталося, і переконатися, що це не станеться знову. Ще раз, я думав, Тайсон був попереду після перших 5 раундів, але потім почалося пекло, коли Усик увімкнувся. Це було чудово для нього, він зробив цей бій близьким. Він змусив його впасти, він заподіяв йому шкоду, і на завершальному етапі бій був близьким. Усик мав декілька домінантних раундів.

Думаю, Тайсон міг би виграти більше раундів, але саме тому у нас є реванш. Обидва бійці мають шанс повернутися в тренувальні табори і стати кращими. Хто пройде цей шлях краще – ось на що ми чекаємо", – сказав Тарвер у коментарі для Pro Boxing Fans.

Нагадаємо, що у ніч на 19 травня Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів. Реванш боксерів запланований на 21 грудня в Ер-Ріяді.