"Можливо, він скаржився на те, що йому доводиться дуже багато їсти, щоб підтримувати статус у надважкій вазі. Ви не можете звинувачувати людину в цьому, оскільки він піклується про свою безпеку, своє благополуччя.

Ви знаєте, Усик не любить наїдатися. З того часу, як я тренував його, а це було протягом 3 років, ми постійно були разом у Києві, і я можу вам сказати, що цей хлопець ніколи не їв багато.

Він просто не любить наїдатися, щоб зберегти свій статус у надважкій вазі, тому він каже: "Я поб’ю цього хлопця, а потім повернуся в крузервейт". Ви не можете звинувачувати хлопця, який намагається стежити за своїм здоров’ям. Він від природи маленький боєць, але сильний.

І тепер усі розуміють, що я мав на увазі, коли казав, що Усик може завдати болю. І коли він потряс Тайсона в бою, завдав йому сильного болю, ви бачили очі Ф'юрі, коли він був біля канатів? Якби не рефері, я думаю, він нокаутував би його до втрати свідомості", – сказав Алі Башир в коментарі для Seconds Out.

Нещодавно, Усик повідомив, що має намір повернутися у крузервейт. Нагадаємо, що у ніч на 19 травня Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів. Реванш боксерів запланований на 21 грудня в Ер-Ріяді.