"Я чекав перемоги Усика у першому бою. Я вірив, що він зробить те, що зробив – буде багато рухатися, буде швидким і складним суперником для Тайсона, у якого немає аж такого потужного удару за мірками хевівейту.

Я думаю, що в реванші станеться те ж саме, якщо Тайсон нічого не змінить, не буде дисциплінований на ногах, не працюватиме джебом, двійочками і утриманням Усика на дистанції.

Якщо він вийде на бій з тією самою ментальністю, то Усик знову переможе. Але якщо Ф'юрі змінить свою ментальність і деякі речі, то, можливо, він і переможе", – сказав Мослі в ефірі YouTube-каналу "Sugar Shane Show".

Нагадаємо, Усик переміг Ф'юрі 19 травня у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) – поєдинок тривав усі 12 раундів. У дев'ятому раунді українець відправив британця у нокдаун, але той зміг продовжити бій. Зрештою, Усик переміг Ф'юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Як наслідок, Олександр став першим за 25 років абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі, і першим в еру чотирьох поясів. Реванш двох боксерів запланований на 21 грудня 2024 року.