"Є докази, реальні, відчутні причини, чому Бенавідес може не помітити Гвоздика. Вони проведуть бій, але Давід трохи самовпевнений. Не можна допускати того факту, навіть на підсвідомості, щоб ігнорувати Гвоздика. Це може стати проблемою.

Вони проводять бій за титул тимчасового чемпіона у напівважкій вазі. Переможець отримає чемпіона. Ось для чого вони проводять цей бій. Це великий приз.

Одна з речей, які, на мою думку, стоять за проведенням цього бою або відчуттям такої впевненості щодо бою, окрім факту, звичайно, що Гвоздик провів 4 роки у відпустці, що він повернувся, провів три бої проти суперників і йому 36-37 років. Але він не закінчився, я думаю, що він налаштований отримати ще один шанс на титул, і це його ще один шанс.

Ця річ – це впевненість, яка частково заснована на тому, що п’ять років тому, очевидно, вони спарингували разом і коли вони спарингували разом, судячи з усіх звітів, у Бенавідеса все було добре, він відправив у нокдаун його, він мав з ним свою історію у спортзалі.

Я хочу сказати, що це було до того, як Гвоздик став чемпіоном у напівважкій вазі, він був іншим Гвоздиком. Я знаю, що він тепер став старшим, і я знаю, що Бенавідес був молодшим. Тому можна сказати, що він кращий боєць. Я кажу про те, що Гвоздик андердог у цьому поєдинку.

Гвоздик тепер інший хлопець, він виграв титул у напівважкій вазі після цього. Я тренував його після того спарингу, але це не має значення, хоча для мене це має значення, тому що я знаю, чого він навчився після цього, я знаю, ким він став після цього.

У будь-якому випадку, це може приспати Бенавідеса, він може ментально дивитися за спину Гвоздика і думати, що це може повторитися знову, як 5 років тому. Тому є ймовірність того, що може статися сенсація", – сказав Атлас YouTube-каналу ProBox TV.