"Дружина Тайсона – Періс серйозно побоювалася зустрічі з українцем. Вона гнівилася на чоловіка, який погодився на неї. Передчувала поразку, а головне – непокоїлась, що після цього чоловік "піде по спіралі".

Вона благала Тайсона не проводити перший бій. Вони мали запеклі суперечки з цього приводу. Зрештою, вона навіть не змогла бути присутньою і подивитися поєдинок, бо знала, що, швидше за все, станеться – і що буде потім. Тому, якщо буде реванш, їй доведеться пройти ще один цикл – вона цього боїться", – наводить слова неназваної особи британський таблоїд Heat World.

Відомо, що після того, як Тайсон переміг Володимира Кличка та згодом завершив кар’єру у 2015 році, він впав у глибоку депресію та залежність від психоактивних речовин. Тоді Періс сказала, що то були кілька найгірших років в їхньому житті. Тепер, після поразки від Усика, вона боїться повторення тієї ситуації.

Нагадаємо, у першому поєдинку Усик переміг Ф'юрі роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі. Реванш планують провести 21 грудня.