Колишній головний тренер збірної України з боксу Леонід Лоївський поділився думками про можливий поєдинок між Василем Ломаченком та Денисом Берінчиком.

"Для мене – це нуль відсотків, тому що важлива фінансова сторона. Для телебачення на Заході цей поєдинок буде нецікавий. Ми пам’ятаємо, що свого часу Нужненко боксував з Сенченком за званням чемпіона світу. Тоді мало уваги було з боку Заходу.

Цей бій більш важливим був би для Ломаченка, адже є можливість виграти ще один пояс. Він неодноразово казав, що мріє про це. Хоча й для Берінчика ця сутичка важлива.

Хто б вийшов переможцем? Складне питання. Берінчик вольовий, незручний, з характером, встигає усюди. Ломаченко – один з найкращих боксерів сучасності. Надзвичайно технічний та з високим боксерським IQ.

Я б підняв руку обом. Вони обидва заслуговують перемоги", – сказав Лоївський sport-express.ua.

Нагадаємо, Василь Ломаченко переміг Джорджа Камбососа та виграв пояс за версією IBF у легкій вазі. Денис Берінчик вийшов переможцем з протистояння з Емануелем Наваррете і виборов пояс WBO у тій же ваговій категорії.

В аматорському боксі Ломаченко з Берінчиком зустрічалися двічі – в рамках чемпіонату України-2009 та на Кубку Мангера-2010. В обох випадках переміг Ломаченко.

Після цих поєдинків на Берінчика звернув увагу батько і тренер Василя – Анатолій Ломаченко. Так Денис на довгий час став спаринг-партнером для Василя Ломаченка.