"Гвоздик – дуже хороший боєць. Він був відмінним чемпіоном світу і переміг одного з найкращих чемпіонів всіх часів у напівважкій вазі Адоніса Стівенсона. У нього лише одна поразка від Бетербієва.

Я готуюся до найкращого Олександра Гвоздика, який тільки може бути. Тож, тренуючись таким чином, я буду готовий до всього, що трапиться на моєму шляху. Це точно дає мені перевагу. Я спарингував з ним, коли мені було 22 роки. Але пройшов час. Вн постарішав, а я став краще. Я зараз у розквіті сил", – заявив Бенавідес MillCity Boxing.

Нагадаємо, після перерви у понад три роки Олександр Гвоздик в 2023 році повернувся до професійного боксу. За сім місяців українець встиг провести три поєдинки: перемагав у нетитульних боях мексиканця Хосуе Обандо, латвійця Річарда Болотнікса та бразильця Ісаака Родрігеса.

Результати Олександра після поновлення кар'єри дозволили йому піднятися на другу сходинку претендентів у рейтингу WBC й отримати шанс побитися за свій перший чемпіонський титул з 2019 року.

Бій 36-річного українського боксера Олександра Гвоздика (20-1, 16 КО) за титул тимчасового чемпіона світу WBC у напівважкій вазі проти американця Девіда Бенавідеса (28-0, 24 КО) відбудеться 15 червня. Він стане однією з двох головних подій вечора боксу в Лас-Вегасі на MGM Grand Garden Arena. У фінальному поєдинку Джервонта Девіс захищатиме титул WBA у легкій вазі проти Френка Мартіна.