"Нереально, просто космос. У мене немає слів. Це просто найкраще, що може бути. Ф'юрі завжди був тим, хто залазить у голову суперників, а зараз вийшло зовсім навпаки.

Мені здається, що це відчувалося навіть у рингу. Ф'юрі поводився неадекватно, корчив якісь пики. Він і раніше це робив, але відчувалася впевненість, а у випадку із Сашком цього не було. Мені здається, що Саша переміг його і в ринзі, і там, де Ф'юрі був сильним – в іграх розуму. Він його побив на всіх фронтах, і це просто супер.

Сашко – легендарний боксер. Мені здається, що він заслуговує бути першим номером pound-for-pound. Це просто без питань...

9-й раунд? Сказати, що там був нокаут, я, напевно, не можу. Ти маєш розуміти, що коли на кону так багато, як у цьому поєдинку, ось так просто зупинити бій, коли був такий епізод, мені здається, трохи зарано. Тому, звісно, рефері цього не зробив. Ну, і Ф'юрі вижив, ще рухався і боксував.

Мені не здається, що там вкрали нокаут. У таких боях після таких епізодів зазвичай поєдинки не зупиняють", – сказав Гвоздик в інтерв'ю YouTube-каналу "Однією лівою".

Нагадаємо, Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі роздільним рішенням суддів та став першим у XXI столітті абсолютним чемпіоном світу в королівському дивізіоні. Очікується, що реванш між українцем і британцем відбудеться в жовтні у Саудівській Аравії.