Як інформує інсайдер ESPN Майк Коппінджер, поєдинок 38-річного Сергія Дерев'янченка (15-5, 10 КО) і володаря титулів WBC Continental Americas та WBA International 29-річного Крістіан Мбіллі (26-0, 22 KO) стане головною подією вечора боксу, який відбудеться 17 серпня у Квебеці, Канада.

Непереможний Мбіллі зараз вважається одним з найперспективніших боксерів суперсереднього дивізіону. Він народився у Камеруні, але у боксі завжди представляв Францію. У складі збірної цієї країни брав участь у Олімпіаді-2016, був чемпіоном Євросоюзу та чемпіоном Європи серед юніорів. На професійному рівні боксує з 2017, має декілька другорядних титулів. Бої проводить переважно на території Франції, або франкомовної частини Канади.

Зазначимо, що Мбіллі наступний бій проведе 25 травня проти Марка Геффрона (30-3-1, 24 КО). І щоб поєдинок з українцем відбувся, Крістіан обов'язково має здобути перемогу над Геффроном.

Нагадаємо, Дерев’янченко 21 квітня у рейтинговому поєдинку переміг американця Вона Александера одностайним рішенням суддів.