Ф'юрі одразу після програного поєдинку заявив, що хоче її активувати, на що українець відповів згодою. Відповідно, бій-реванш Усик — Ф'юрі має відбутися.

Точна дата другого поєдинку між боксерами наразі залишається невідомою. Проте перед цим сторони планували провести бій у жовтні, а місцем його проведення теж має стати Саудівська Аравія.

Згідно з підписаним контрактом, боксери не мають права проводити інші поєдинки перед реваншем. Тому повторне протистояння стане наступним боєм як для українського, так і для британського боксера.

Водночас проведення бою Усик – Ф'юрі – 2 означатиме, що на конку не стоятимуть всі пояси у надважкій вазі. Українець має втратити пояс IBF, який у підсумку отримає нового власника у поєдинку між Філіпом Хрговичем та Даніелем Дюбуа, що відбудеться у червні.

Нагадаємо, в ніч з 18 на 19 травня Олександр Усик здолав британського боксера Тайсона Ф'юрі у 12-реундовому поєдинку роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. На кону були чемпіонські пояси українця за версіями WBA, WBO та IBF, а також титул WBC, який належав британцю.