"Я намагаюсь не пропускати телетрансляції боїв за участю українця. Буду вболівати за Усика й завтра. Що в ньому імпонує? Те, що Усик слів на вітер не кидає. І йдеться не тільки про бокс.

Адже мало хто вірив, що відбудеться його дебют у футбольному Поліссі, а Олександр довів, що він чужого місця не займав. Його не лякали значно габаритніші суперники в рингу, він просто дуже багато працював над тим, аби нівелювати їхні козирі завдяки рухливості, вмінню змінювати ритм і характер поєдинку.

Бо завжди був заточений на максимальний результат, чітко виконував вказівки наставників, терпів у скрутні моменти. Заради справедливості слід сказати, що таких епізодів в блискучій кар'єрі Усика було обмаль. Бо Олександр завжди намагався бути господарем на рингу. Завдяки відточеній техніці, швидкості рук та ніг був ефективним, як на дистанції, так і в ближньому бою.

Але на профірингу таких могутніх візаві, як Ф’юрі, в Усика ще не було. Проте я думаю, що українець переможе й стане абсолютним чемпіоном. Найкращим серед найкращих", – сказав Маркевич в коментарі Sport.ua.