"Чи давав поради Усику? Поради були, але давно, адже про бій Олександра з Тайсоном Ф’юрі домовлялись не один рік. Тоді розбирали поєдинок Володимира з британцем у 2015 році. Акцентував на помилках, яких Володимир припустився. А востаннє спілкувалися з Сашком близько місяця тому. Зараз він вже не потребує порад. Усик – досвідчений боксер, який має професійну команду. Команда має план на бій, а Олександр – всі можливості ретельно підготуватися, щоб вийти в ринг і виконати свою роботу.

Яким буде малюнок бою? Очікую від Ф'юрі спроб працювати на дистанції, адже у нього набагато довші руки. Сашко, своєю чергою, буде розривати дистанції. Британець – клінчувати, навалюватися на Сашка. Не виключаю брудної роботи з боку Тайсона Ф’юрі.

Що потрібно зробити Усику, щоб перемогти? Нав'язати темповий бій. Тиснути і задавати темп. Працювати на середній дистанції. Виснажити Тайсона Ф’юрі фізично. Сподіваюсь, що Олександр продемонструє відмінний функціонал. Недолік британця – його кондиції, він втомлюється в останніх раундах", – розповів Віталій Кличко у коментарі для Чемпіона.