"Туркі Аль-Шейх – великий фанат боксу. У нього є здатність на раз-два влаштувати всі бої, які хочуть побачити фанати. Тому ці поєдинки відбуваються. Ми упродовж тривалих років бачили, як важко влаштувати бої. Зараз же Аль-Шейх – скарбник, тому він буквально може організувати будь-яку дуель, яку захоче.

Він може звести Майка Тайсона з Айзеком Лоу. Він може витягнути Леннокса Льюїса з пенсії заради реваншу з Віталієм Кличком. Він міг би організувати бій Кличка проти Усика. Йому під силу влаштувати будь-які поєдинки", – сказав Ф'юрі в інтерв'ю для YouTube-каналу Frank Warren's Queensberry Promotions.

Нагадаємо, Кличко-старший і Леннокс Льюїс зустрілися в рингу 21 червня 2003 року. На кону стояли паски чемпіона світу за версіями IBO, WBC і The Ring, якими володів британець. Після шостого раунду лікар Пол Воллес порадив рефері Лу Морету зупинити бій через розсічення в українця. Таким чином Леннокс здобув перемогу технічним нокаутом. Льюїс завершив кар'єру, так і не провівши реваншу з Кличком.