"Він образив мене, я не хочу цього допускати. Я вдарю його. Якщо він підійде ближче – я вдарю його. Він йо***ий м*дак.

Йому плювати на свого бійця, тому що він намагається привернути всю увагу до себе. Йому плювати на Хайме Мунгію, на його найкращий тиждень, найкращий бій. Він дбає тільки про себе.

Він намагався вкрасти гроші, він йо***ий м*дак. У мене є докази. Він намагався вкрасти у мене гроші з мого бою проти Головкіна, і він намагався вкрасти гроші у самого Головкіна", – цитує Канело BoxingScene.

Оскар де ла Хлойя теж прокоментував: "Його послужний список і здібності говорять самі за себе. Але більшу частину останніх двох місяців він витратив на образи на мою адресу, а не на просування цього бою (проти Мунгуї – прим.).

Якщо говорити чесно, то я не відчуваю до Канело нічого, крім поваги як до бійця, але, схоже, він ледве пригадує, хто допоміг йому стати справжньою світовою зіркою.

Тому я трохи полегшу йому завдання. Так, у моєму житті було багато труднощів. Так, я кілька разів проходив реабілітацію. Так, у моєму житті були дуже низькі моменти, і так, були часи, коли робота не була моїм пріоритетом через моє психічне здоров'я, яким я так довго нехтував.

Але це не скасовує того факту, що компанія Golden Boy створила Канело Альвареса, і крапка. У компанії, під якою він бився протягом десятиліть, завжди було одне ім'я, і воно моє. Так що прояви трохи поваги до нього".

Нагадаємо, поєдинок між мексиканцями відбудеться 4-го травня у Лас-Вегасі.