Нагадаємо, Хейні тричі побував у нокдауні та зазнав першої у кар'єрі поразки в бою з Гарсією. Алі Башир в інтерв'ю для Seconds Out спробував знайти причину провалу Девіна.

"Я вважаю, Хейні зробив велику помилку, маючи в кутку свого батька. Хейні-старший нічого не придумав проти лівого хука. Девін постійно пропускав цей удар. А це ж те, до чого вони готувалися під час тренувального табору усі тижні до поєдинку. І що сталося? У перші 10 секунд Девін пропускає лівий хук! І його ноги як спагетті... Я вважаю, що тепер Білл має відійти від тренування сина.

Також я думаю, що рефері допоміг Хейні у бою. Моя думка:Девін був у нокдауні п'ять разів. Коли Гарсія відправив його на настил, рефері зняв очко. Гарсія каже: “Хлопець продовжує мене тримати, а ти нічого не робиш. Отже, я по ньому заряджу і відчеплю від себе”. Суддя відповів: "Ні, це не нокдаун"

Але я думаю, це був нокдаун, тому що Хейні надто багато тримав Гарсію, а рефері навіть не зняв за це очко. Девін тримав Раян, як суперклей, як коханець. Я можу зрозуміти розчарування Гарсії".