43-річний екс-чемпіон світу опублікував оголошення про пошук ще однієї партнерки у тристоронні стосунки.

"Я егоїстичний покидьок, мені все неідеальне, я хочу більшого і ніколи не залишаюся задоволеним. У мені сидить багато демонів, які з'їдають мене зсередини. Вони проявляються в найогидніших вчинках... Але не розповідатиму все, щоб не псувати сюрприз.

Я зі своєю приголомшливою партнеркою Сіан Осборн ціную позитивну енергію, здоров'я і добробут. Ми подорожуємо гарними місцями, спостерігаємо за сходом і заходом сонця та спілкуємося з однодумцями. І я не брешу", – йдеться в оголошенні.

Наразі Девін Хей перебуває в стосунках з Сіан Осборн, хоча раніше у їхніх стосунках була й третя – співачка Уна Хілі. Вона вирішила вийти з "трійничка" і навіть розповідала про цей досвід пресі.

"Це були невимушені, несерйозні стосунки і мене це влаштовувало – просто романтичне захоплення. Він був чесним, зізнаючись, що я не єдина жінка, з якою він зустрічається. Мене заманили у "трійничок". Він був би радий цьому, але я почувала не комфортно. Я не хотіла бути у тристоронніх стосунках", – сказала Хілі.

Нагадаємо, у 2009-му Девід Хей здобув чемпіонський пасок за версією WBA у надважкій вазі, здолавши росіянина Миколу Валуєва. Перш ніж втратити титул у бою з Володимиром Кличком у 2011-му він двічі успішно його захистив. Врешті, у 2018-му британець повісив рукавиці на цвях з рекордом 28-4.