"Або ж справді "Вусатий" так заліз Ф'юрі в голову, що вони зараз там творять не зрозуміло що, або він уже не хоче тренуватися. Тому що з Нганну він вийшов відверто неготовим. При всій повазі до Нганну, я вважаю, Ф'юрі з ним розібрався б за кілька раундів. Просто він вийшов повністю розбалансований, розфокусований.

Я взагалі не можу уявити, що в них там діється – хоче він, чи не хоче він? Тому що коли почнеш читати інтернет, то 10 людей каже, що Тайсон вже все, взагалі не тренується, а інші кажуть, що все це казка, і він працює в залі. За логікою, напевно, одне з двох.

Конкретно, що його там ударили ліктем, щоби спеціально посікти – для мене це звучить занадто. Хоча все може бути, знову ж таки, я не можу цього виключати. Якийсь момент зняли, показали, а от ці розповіді, що він же в шоломі був... А що, люди в шоломі не січуться? Це говорить, мабуть, людина, яка боксом ніколи не займалася. У шоломі чудово можна посіктися так само. Тому, чесно, не хочу нічого вигадувати, просто сподіваюся, що цей бій у результаті відбудеться і знову нікуди не зірветься. Я думаю, що вже промаринували його достатньо.

А якщо Ф'юрі це робить через те, що він відчуває, що він не готовий? Ну, значить, тоді нехай справді залишає титул, і Сашко побоксує з іншим. З Хрговічем чи з якимсь Паркером", – сказав Гвоздик в інтерв'ю для YouTube-каналу "Студія боксу Віктора Ялимова".