"Це добре задокументовано, тут немає нічого нового. Так було навіть до того, як мій підопічний Даніель поклав Усика. Це була нищівна контратака, аперкот у сонячне сплетіння. Удар припав якраз по межі, яка знаходилася на поясі. У 9,5 разів із 10 в таких випадках зараховують нокдаун.

На жаль, цього не сталося. Проте я не буду скиглити через це, ми рухаємося далі. Добре задокументовано, що Усик вразливий до ударів по корпусу, це його слабке місце", – сказав Дон Чарльз в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social.

Нагадаємо, 26-го серпня Усик переміг Дюбуа технічним нокаутом в 9-у раунді. У 5-й трихвилинці українець побував на канвасі через удар нижче пояса, рефері дав Олександру час на відновлення, як це прописано у правилах.

Бій Усик – Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі відбудеться 18-го травня у Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. На кону вперше в історії стоятимуть 4 паски. Леннокс Льюїс був останнім абсолютом у хевівейті, він володів трьома титулами ще у минулому столітті (1999 рік).