– Чи важко залізти в голову Усику?

– Я не знаю щодо цих ваших "залізти в голову". Я багато чув, що Тайсон Ф'юрі залазить людям у голови. Я не Доктор Х, я не маю контролю над розумом. Якщо я можу залізти у вашу голову, то маю бути прибульцем з інших планет. Я знаю, що Усик розуміє англійську, але погано говорить. Я не парюсь тим, щоб залізти до нього в голову. Я просто хочу донести кулак до його обличчя! Ось чого я хочу.

– Якось ви одяглися Бетменом на прес-конференцію. А Усик нещодавно одягнувся Джокером. Він спостерігає за вами та робить це спеціально?

– Так, я справді бачив це раніше. Знаєте, що я думав? Цей хлопець повільно заповзає до моєї голови і відключає мене зсередини. Я навіть не впевнений, чи зможу я викидати якісь удари в ніч поєдинку, бо він продовжує копіювати мене. Він вивчав великих та скопіював мій стиль. Тож тепер я його боюся. Я пи***ць наляканий. Справді. Він копіює мій стиль, все що я роблю – розмовляю, лаюся, одягаюсь у різні персонажі з фільмів "Марвел". Я просто в передчутті побачити, що в нього в рукаві цього поєдинку. Насправді я стаю великим фаном. Зараз я є фаном Усика,– наводить слова "Циганського короля" The Stomping Ground.

Нагадаємо, Усик і Ф'юрі мають визначити нового абсолюта у хевівейті вже 18 травня. Епохальний бій прийме Саудівська Аравія.