"Я сидів на трибунах у Лондоні на фіналі Олімпіади. Слухайте, людина танцює гопак на олімпійському рингу. Можна чи не можна? Чи заборонено правилами? Пофіг! Він танцює. Не тільки я це помітив одразу.

Він одразу після Олімпіади підписав контракт із МТС і "висів" на всіх бордах України. По всіх телеканалах Усик був. Чому? Тому що людям видно, що це дуже привабливий хлопець.

А його фраза "айм філ, айм вері філ"… Це ж шедевр! Він же це ненавмисно сказав. І коли ми зайшли після зважування, наш катмен Рас Анбер почав пояснювати Усику, що це неправильно: «Алекс, нот гуд! Нот корект!» Але ми потім подумали і придумали, що цю фразу треба патентувати, тому що вона залетіла в маси дуже добре.

Такі, як він – це Мохаммед Алі. Що б він не зробив, це вже трендсеттер (законодавець моди). Це харизма. В чистому вигляді", – сказав Красюк в коментарі Vringe.

Нагадаємо, у 2017 році Усик зробив помилку під час відповіді англійської, яка неабияк підірвала мережу. Перед боєм з Хуком в українця як він почувається (Нow do you feel?). Олександр відповів: "I'm feel! I'm very feel" (Я почуваюся, я себе дуже почуваю).