"Протягом 17 днів війни Росія знищує наші міста. Рівняє їх із землею під приводом боротьби з фашизмом. Ви боретесь з нашими жінками, дітьми та старими людьми. Руйнуєте наші лікарні, школи та цілі міста.

До того ж цинічно брешете і продовжуєте брехати, що це якась "спецоперація" і те, що ваші солдати стріляють по військових базах. Великий розрив уже триває. Два-три покоління українців мінімум вже розлючені на вас за ваші дії. Ви знаєте, люди, Господь чинить опір гордим людям і він сприяє тим, хто любить, хто дарує любов.

Він противиться тим, хто змушує кохати. Ми на своїй землі. На своїй православній українській землі. Ми відбудуємо нашу Україну. Ми вкладемо всі засоби, які ми маємо, для відновлення нашої красивої, квітучої неньки!

Любі друзі, ще раз хочу сказати кожному українцю, який став на захист своєї країни: "Дякую!" Прошу молитися Господу Богу за свою країну та свої душі. Наразі розпочався Великий Піст. Я розумію, що складно дотримуватися посту або його взагалі неможливо наразі дотримуватись. Але, моліться, будь ласка, перед кожним виходом із дому.

Військовим нашим, ЗСУ, теробороні та всім хлопцям, які захищають нашу країну... Хлопці, якщо хтось із вас сподівається на Всевишнього, Господа нашого Ісуса Христа, будь ласка, звертайтеся до нього і він нам обов'язково допоможе.

Тому що він бачить, він бачить те, що відбувається, і він обов'язково захистить нас! Тому що ми молимося, і все в нас буде", – сказав Олександр Усик у своєму Instagram.