"В Олександра чудовий тренер. Це і наш із Денисом тренер – Юрій Іванович Ткаченко. Вони працюють. Ми з ними бачились.

Думаю, що все буде добре. Думаю, Олександр його розбере на запчастини. Головне – щоб Ф'юрі взагалі вийшов на бій.

Коли спілкувався з Олександром, він мені сказав, що повірить у цей бій лише тоді, коли без майок вийдуть з Ф’юрі в ринг. І коли там більше нікого не буде – лише вони й рефері. І коли пролунає гонг. Як взагалі йому можна вірити цьому королю-самозванцю?

Прогнози – це така невдячна штука. Я вірю у перемогу Олександра. Не скажу, що обов’язково буде непросто. Адже так само говорили до першого бою з Джошуа. Я тоді пояснював. Тут не конкурс, у кого м’язів більше. Олександр – нереальний спортсмен. Це атлет із величезним бійцівським IQ. З чудовою школою. З добрим і потужним ударом, що б хто не говорив. Тому я й вірю, що все буде гаразд.

Будемо дивитись. Тим більше що цей бій відбудеться за кілька годин до нашого бою. Думаю, що 18 травня – це буде величезне таке свято для України. Хочемо зробити (у позитивному значенні цього слова) безсонну ніч.Олександр відбоксує ввечері, а Денис – 19 травня рано вранці за київським часом", – сказав Голуб в коментарі Vringe.

Нагадаємо, Усик та Ф'юрі зустрінуться 18 травня у Саудівській Аравії, вранці наступного дня битиметься ще один українець Денис Берінчик проти Наваррете.