Спершу 42-річний Пулєв мав боксувати з сирійцем Махмудом Чарром, але той травмувався. А на поєдинок у надважкому дивізіоні екстрено підписався український "Халк".

Перед цим поєдинком у ринг виходив молодший брат Кубрата – Тервел Пулєв. За очками болгарин переміг камерунця Роллі Фогума.

Шевадзуцький в рингу був менш активним, ніж зазвичай. Намагався "навантажувати" корпус Пулєва, іноді проходили бічні удари в обхід блоку. Українець довго готував атаки, Кубрат відповідав здалеку джебами.

Ігор провів вдалий 7-й раунді намагався розвинути свій успіх, але нарвався на аперкот від болгарина. Боксери провели усі 12 раундів, і судді одноголосно віддали перемогу Пулєву – тричі 117-111. Для Кубрата це 31 перемога на професійному рингу. "Халк" вписав у свій рекорд другу поразку в кар'єрі. З успіхом болгарина прямо на рингу привітав Чарр.

Нагадаємо, у листопаді 2014-го Кубрат Пулєв зустрічався в рингу з Володимиром Кличком. Болгарин претендував на пояси IBF, IBO, WBO, WBA Super та The Ring, але програв нокаутом у п’ятому раунді.