– Як ви оціните перспективи Дениса в цьому поєдинку?

– Мексиканець є суперчемпіоном WBO, це на вагу нижчий та міцний хлопець. Але як його можна порівняти з Денисом, якщо вони ще не вийшли на ринг. Звісно, є сильні та слабкі сторони у кожного з них.

Але той досвід, який має Берінчик, і той характер, сталеве серце, міцну нервову систему і цей бійцівський козацький дух Дениса, який ми бачили вже неодноразово у всіх його попередніх боях та й в житті, нам лише доводить цю позицію. Звісно, перемогу одержить найсильніший, той хто буде краще підготовлений 18 травня на ці 45 хвилин. Але Денис вже давно знаходиться у тренувальному таборі, і той обсяг роботи, який він виконує, дозволяє йому самому бути впевненому, виходячи у ринг.

Стосовно результату – ми не можемо його знати наперед, однак розуміємо, що шанси є. І не просто якісь ефемерні шанси, а абсолютно реальні шанси, тому що Денис і його тренер Єгор Голуб, його команда тверезо оцінюють ситуацію. Це був свідомий вибір, тому що у нас були і інші опції, наприклад, битися відразу за кілька поясів, але ухвалили рішення йти саме таким шляхом, – сказав Олександр Красюк в інтерв'ю для LuckyPunch.

Нагадаємо, Денис Берінчик проведе бій за вакантний титул WBO у легкій вазі з Емануелем Наваррете 18-го травня на Pechanga Arena у Сан-Дієго, США.