– Можете сказати в скільки разів більше Денис заробить за цей бій ніж за бій з Ентоні Їгітом?

– Денис Берінчик є боксером світового рівня. Це засвідчено історією. Окрім того, що він є срібним призером Олімпіади, офіційним претендентом на титул WBO, він же понад 5 років посідає найвищі позиції у світових рейтингах. І за відомих обставин він не отримав цієї нагоди битися за титул WBO. Цього вже досягнуто. Таким чином, Денис битиметься і отримає гонорар, який є адекватним чемпіонському поєдинку.

Також ми плануємо подальші поєдинки за його участі, і вже зараз домовляємося з можливими потенційними опонентами для Дениса. Це не означає, що ми недооцінюємо Наваррете чи заглядаємо йому за спину. Однак ми дорослі люди в давно вже в цьому бізнесі і знаємо, що планування та відпрацювання стратегії є дуже важливим не лише кроком, а і базисом для побудови карʼєри спортсмена, – сказав Олександр Красюк в інтерв'ю для LuckyPunch.

Нагадаємо, Денис Берінчик проведе бій за вакантний титул WBO у легкій вазі з Емануелем Наваррете 18-го травня на Pechanga Arena у Сан-Дієго, США. Того ж вечора Олександр Усик розділить ринг з Тайсоном Ф'юрі в поєдинку за титул абсолютного чемпіона у надважкій вазі в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.