24-річна дівчина – висхідна зірка, яка запаморочує голови та додає гламуру боксу. Емі закохалася в бокс, оскільки її дідусь був його великим шанувальником, а вона зустрічалася з професійним бійцем. Втім, не маючи жодного інтересу до боксу, вона вирішила стати дівчинкою на рингу.

"Це не так просто, як просто ходити і тримати в руках картку, яку ви знаєте. Я вважаю, що це вимагає великої індивідуальності та харизми.

Для початку потрібно бути дуже впевненою у собі, щоб стояти на рингу, де сотні людей стежать за кожним твоїм рухом. Фотографи, промо-команда та люди, які відвідують захід, просять вас зробити багато фотографій, тому ви повинні бути достатньо впевненими в собі, щоб розуміти, що не кожна світлина вийде бездоганною. Зрештою, ми всі люди.

Ви також повинні бути бездоганними – зачіска, макіяж, нігті, засмага. Все має бути на висоті. Я також ходжу до спортзалу, щоб підтримувати фізичну форму і залишатися в тонусі.

Ніколи не знаєш, в якому вбранні тебе захочуть бачити промоутери, тому потрібно підтримувати свою фігуру", – зауважила дівчина в розмові з Daily Star.