"Зараз дуже важкий час для України та її народу. Проте я вірю, що ми всі разом це переживемо, адже український народ дуже сильний та дружній. Ми знаходимося на своїй землі, наші будинки, сім'ї, друзі тут. Ми захищатимемо те, що нам дороге. За будь-яку ціну!

У нас серед спортсменів дуже великий та дружний колектив. Зараз усі хлопці знаходяться у різних містах, усі намагаються бути корисними для нашої країни. Я разом зі своїм тренером Станіславом Григоруком, катменом Віктором Цехмейстром та віце-президентом WWFC Денисом Перчем вступили у територіальну оборону.

В нас тут завдання різні, але ми намагаємося допомагати людям у їхніх потребах. Ми бачимо те, що людям необхідно, вигадуємо способи, як доставити це. Адже разом – ми сила!

На жаль, ми втратили вже кількох хороших хлопців, наших друзів, спортсменів, які звикли воювати за своє на рингу, а після вторгнення Росії поїхали відстоювати свої будинки. Це втрата кожного члена нашої спортивної сім'ї, за яку ворог відповість.

Зараз усі люди дуже згуртувалися, і ми у спорті також. Я радий бачити, як українці об'єдналися і дуже швидко вигадали способи комунікації та допомоги один одному в цій складній ситуації – у бою проти ворога, якого ми обов'язково переможемо!", – цитує Шевадзуцького XSPORT.ua.

Нагадаємо, що до тероборони також приєдналися боксери Олександр Усик, Василь Ломаченко та Денис Берінчик.