"Ця дата, 15 червня, не підтверджена. У мережі з’явилася ця інформація з датою бою вже давно, але у контракті, який я підписав, була інша дата.

Було дві базові дати шоу в Лас-Вегасі з різницею у два тижні. Одна – в кінці червня, інша на початку липня. Точну дату не називатиму. Не вважаю це робити правильним. Поки.

Кемп стартував? До бою ще фактично чотири місяці. Ще дуже багато часу. Таких тривалих кемпів ніхто не робить. Тому цілеспрямованої підготовки я зі своєю командою ще не починав.

Хоча я і так кожного дня займаюся, незалежно від того, коли в мене бій. Інколи тренуюсь навіть два рази на день. До того, як підписав контракт на бій проти Бенавідеса, я десь місяць займався посилено, спарингував, а зараз взяв невеличку паузу. Мова саме про спаринги. Нині зосередилися на базисі: бігаю та працюю над поліпшенням загальних кондицій, скажімо так.

Повноцінний кемп планую розпочати приблизно за два з половиною місяці до бою. Можливо, за два, подивимося", – розповів Гвоздик в інтерв'ю Sport Express.