"Санкції не спрацювали, або вони були недостатньо хорошими. Ведення бізнесу з Росією продовжується. Росія мала достатньо фінансових активів, щоб продемонструвати свої військові м’язи та розбудувати свою армію… Нас не почули.

На жаль, зараз ми говоримо, що ми не будемо останньою країною, якщо зазнаємо невдачі. Після України, якщо ми програємо, наступними будуть країни Балтії. Тепер вони мають ближчий кордон із країнами НАТО, зі Швецією та Фінляндією, тому вони точно захоплять ті країни, які були під владою Росії: Латвію, Литву та Естонію, Польщу, інші країни, Румунію, Молдову тощо. І ми все ще про це говоримо. І, на жаль, ми не отримуємо достатньої підтримки.

Ми робимо свою роботу. Нам не потрібні солдати з США чи країн НАТО. Ми зробимо це самостійно. Просто дайте нам інструменти. Нам потрібні інструменти для цього. Нам не потрібно 20 танків і 20 літаків — нам потрібна тисяча танків. Бо лінія фронту понад 2 тисячі кілометрів. Тож багато російських сил зібрано на лінії фронту. Нам потрібно боротися з ними і перехитрити їх, тому що у нас не так багато солдатів, як у Росії. А ми можемо перемогти лише з кращою зброєю та більшою кількістю зброї", – наводить слова Кличка The Athletic.