"Я так скажу. Щойно Усик перейшов у хевівейт, а Ф'юрі приблизно в цей же час побив Вайлдера, мені здавалося, що Сашкові буде дуже складно. І навіть більше. Тоді я не бачив, як взагалі він може перемогти Ф'юрі.

А зараз я навіть трохи більше схиляюся на користь Усика. Десь 60/40. Тому що я знаю, як він працює. І тому, що я бачу, що в цей же самий час із Ф'юрі відбувається щось не те.

Мені здається, що "ігри розуму" від Сашка спрацювали. Думаю, Усик і справді сидить у голові у Ф'юрі. І його це гризе. Це перший момент.

Другий момент у тому, що ще давно у Ф'юрі був невиразний бій із дуже дрібним Стівом Каннінгхемом. А раптом Ф'юрі, який двічі переміг страшного і величезного панчера Вайлдера, володіє навичкою добре протидіяти ось таким ось суперникам – великим, сильним і б'ючим? А раптом при цьому його "ахіллесова п'ята" – це такі швидкі, маневрені та невеликі боксери, як Сашко Усик? Тому в мене фаворит Усик. Але при цьому я б не списував Ф'юрі з рахунків. Це небезпечний бій. Відбутися може все що завгодно", – цитує Гвоздика Vringe.

Нагадаємо, поєдинок між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі перенесли на 18 травня. У ньому визначиться перший абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі у XXI столітті.