"Гвоздик узяв паузу на кілька років, щоб обдумати все, щоб сформувати певні висновки, щоб повернутися. І вважаю, що він небезпечний боєць. Я думаю, він поб'є Бенавідеса. Так, я вважаю, що він його поб'є.

Я люблю Бенавідеса. Хейтери, давайте виплескуйте свою ненависть, мені начхати. Це дійсно так. Я люблю Бенавідеса. Я думаю, Бенавідес боксерського роду, у нього стрижень бійця, він поводиться як боєць, б'ється як боєць, у нього стиль, який ти любиш дивитися – агресивний, сильний.

Але я не впевнений, чи він знає, на який ризик він іде. Гвоздик просто більший. Ще раз, це хлопець, який був чемпіоном світу, хлопець, який захищав свій титул, хлопець, який програв лише Бетербієву, хоч і вигравав поєдинок.

Мені подобається Бенавідес, як я вже й казав. Я люблю його, але вважаю, що Гвоздик поб'є його", – сказав Атлас у відео на каналі THE FIGHT with Teddy Atlas.

До слова, зустріч між Гвоздиком (20-1, 16 КО) та Бенавідесом (28-0, 24 КО) стане боєм за титул тимчасового чемпіона WBC. Нагадаємо, востаннє українець виходив на ринг у вересні 2023 року. Тоді він у другому раунді нокаутував бразильця Ісаака Родрігеса (28–4, 22 KO).