"Це величезний, неймовірний бій. Що стосується їхніх характерів, це божевілля, що вони такі різні, але при цьому такі схожі. Я заінтригований, нехай навіть бійці й почнуть говорити тільки на тижні бою, та й незрозуміло, чи дасть це нам якийсь натяк на їхній підхід до поєдинку.

Багато хто говорить, що ключ до перемоги Ф'юрі – це його габарити, але питання в тому, чи зможе він їх використовувати. Якщо він неправильно підійде до бою, то йому буде важко отримати перевагу з габаритів. Я думаю, що Усика помилково сприймають боксером, який б'ється на задній нозі та рухається рингом. Насправді він дуже агресивний.

Дуже цікавою буде ситуація в клінчах, тому що Усик дуже технічно хороший у них, але з такою різницею в габаритах ти просто не знаєш, як усе складеться. Насправді Тайсон теж дуже хороший у клінчах. Можливо, в цьому плані в Усика є перевага в техніці, але на боці Ф'юрі габарити. Буде цікаво подивитися, як дозволить цьому розгортатися рефері та чи дозволить взагалі. Тайсон дуже універсальний, тож не можна бути впевненим у тому, як він підійде до бою", – цитує Девісона Boxing Social.