"Я не думаю, що є якісь сумніви – розсічення буде фактором у бою! Не треба бути лікарем, щоб побачити, наскільки воно було серйозним. І не так багато часу залишилося до поєдинку. Звичайно, будуть спаринги, команда Ф'юрі явно буде вживати запобіжних заходів.

Як я казав, це погане розсічення. Ф'юрі може бути абсолютно найкращим у плані ваги, у кардіо, у рухах, з мішком, на лапах, із чим завгодно. Але спаринги – це найважливіша річ у тренувальному таборі. Якщо ти не можеш їх виконувати на повну потужність, тому що хвилюєшся, що бій може опинитися в небезпеці... Не забуватимемо причину, чому це настільки велика угода. Ми тут говоримо про десятки мільйонів доларів, які стоять на кону цієї події.

І в мене немає сумнівів, що Усик працюватиме з цього ока. Чому б і ні? Це ж найлегша мета у світі. Це як фрукт, що низько висить. Я думаю, перший удар Усика буде прямо в те око. І справа буде за Тайсоном Йому треба переконатись, що він захищається за високим блоком, працює від захисту, коли справа стосується ока. І ми побачимо, як це все відбуватиметься", – сказав Рафаель в інтерв'ю для Boxing News.

Нагадаємо, бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні перенесли на 18 травня.