"Я не думаю, що хтось переможе Олександра Усика. Я не вважаю, що хтось його поб'є, враховуючи Тайсона Ф'юрі. Я казав про це багато разів.

На мою думку, Ф'юрі міг би перемогти Усика тоді, коли працював зі своїм дядьком. Але його стиль змінився. Зараз він агресивний контрпанчер, а це не спрацює проти Усика.

Я думаю, що зараз Ф'юрі має лише шанс панчера, але він не потужний нокаутер. Чесно кажучи, я все ще вважаю Тайсона чудовим бійцем, нічого в нього не забираю. Те, що він зробив у надважкій вазі – це приголомшливо. Але я думаю, що Олександр Усик – найкращий хевівейтер у світі", – сказав Белью в ефірі YouTube-каналу Matchroom Boxing.

Нагадаємо, Усик завершує останні приготування до епічного двобою з Тайсоном Ф'юрі. Поєдинок, в якому визначиться перший абсолютний чемпіон світу в королівському дивізіоні у XXI столітті та перший абсолют в історії в епоху 4-х пасків, був запланований на 17 лютого, однак зірвався через розсічення британця. Нова дата – 18 травня. Місце проведення залишається без змін – Ер-Ріяд (Саудівська Аравія).