"Отже, що стосується Ф'юрі, ми всі знаємо, що він використовує деякі речі на межі фолу і його ще жодного разу за це не дискваліфікували. У хлопця зріст 6 футів 9 дюймів і вага 260 фунтів. Все що він робить, так це приймає пару ударів, блокує їх, після чого спирається на свого суперника. Це відбувається протягом усього бою.

Ф'юрі зробив це зі мною, він зробив це з Вайлдером. Він робить це з бійцями, яких потрібно вимотати. У пізніх раундах він виглядає свіжим тільки тому, що його суперники виснажені, бо тягаєте на собі тіло вагою 260 фунтів. Після цього він може робити зі своїм опонентом усе що захоче.

Я сумніваюся, що Егіс і його команда допустять це. Вони домагатимуться штрафних санкцій для Ф'юрі. Якщо Тайсон зможе контролювати управлінську частину, рефері, тоді він переможе. Але в усьому іншому я схиляюся на бік Усика", – заявив Каннінгем в інтерв'ю Boxing News 24.

До слова, Тайсон Ф'юрі неодноразово називав Стіва найважчим суперником у своїй кар'єрі. Боксери розділили ринг у 2013-му. "Циганський король" побував в нокдауні у другому раунді, але у сьомій трихвилинці нокаутував Каннінгема. Цікаво, що в Усика та американця однаковий зріст і приблизна вага.