"Чому Кличко не повернувся? Тому що йому потрібен тільки один бій: незакінчена справа – Тайсон Ф'юрі. Зараз ми, з одного боку, забираємо мрію, а з іншого – втілюємо її в життя. Після того як Усик переможе Ф'юрі, Володимиру Кличку Тайсон буде нецікавий.

Особистих контактів із Ф'юрі у Кличка не було. Наскільки мені відомо, вони не контактували особисто. Але хто його знає, така справа, що загадувати не потрібно. Почекаймо, нехай Усик поб'ється з Ф'юрі, Тайсон попросить реванш у Олександра, а далі подивимося. Потім трилогія, потім Володимир скаже: "Тричі програв Усику, на біса він мені потрібен", – розповів Олександр Красюк в інтерв'ю SportArena.

Нагадаємо, "Циганський король" зупинив гегемонію Володимира Кличка в королівському дивізіоні, здолавши легенду за рішенням суддів у 2015 році.

Кличко-молодший вимагав реванш, проте Тайсон так і не вийшов вдруге на ринг з Володимиром через проблеми зі здоров'ям, допінг-пробою і наркотиками. Згодом Ф'юрі завершив кар'єру, але у 2018-му повернувся в спорт.