"Я не можу звинувачувати Ф’юрі в тому, що це постанова. Не можу. Іноді такі прикрі речі трапляються, на жаль. Розсічення реальне – це факт. Інакше всього цього шуму не було б. А ось природа цього розсічення – тут уже можуть бути питання.

Я не є прихильником конспірологічних теорій про те, що це було зроблено спеціально, щоб уникнути зустрічі з Усиком. Це надто заумна концепція від Ф’юрі, їй неможливо дати раціональне пояснення. А ось неорганізованість, відсутність дисципліни, розхлябаність, яка характерна для Ф’юрі – могла стати реальною причиною.

З приводу відео, про яке всі говорять, виникає багато питань. По-перше, отримати таке розсічення у боксерському шоломі 20-унцевими рукавичками неможливо. Тому в цю концепцію було внесено коригування, нібито удару було завдано ліктем.

Вибачте, але така щілина і така товщина шолома – як там можна було влучити саме в брову? Занадто багато збігів. У мене є почуття, що Ф’юрі просто недбало ставився до своїх спарингів, отримав лівий боковий і боксував без шолома. Тому вони не могли вийти до публіки з такою концепцією.

Ми не знаємо, в який саме день Ф’юрі отримав це розсічення, думаю, це було не так швидко. Але це нічого не змінює. 17 лютого бою не буде і неважливо, було це спеціально чи ні. Поєдинок 17 лютого скасовано, бій відбудеться 18 травня", – розповів Красюк в інтерв'ю SportArena.